Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM Roman s-a calificat în turul II al Cupei EHF la handbal feminin

www.danesanu.blogspot.ro
CSM Roman

Echipa de handbal feminin CSM Roman s-a calificat sâmbătă, pe teren propriu, în turul II al Cupei EHF, după ce a eliminat formaţia bosniacă HZRK Grude, în primul tur al competiţiei.

Cele două echipe au căzut de acord pentru a disputa ambele manşe din turul I la Roman. În prima partidă, CSM Roman s-a impus, vineri, cu scorul de 40-15 (20-8), iar sâmbătă a câştigat cu scorul de 42-19 (26-4).

Astfel, cu 82-34 la general, CSM Roman s-a calificat în turul II al Cupei EHF, fază în care se va duela cu formaţia ungară DKKA Dunajvaros, în 14-15 şi 21-22 octombrie.

În aceeaşi fază vor intra în competiţie alte două echipe româneşti: HC Zalău, care va întâlni câştigătoarea din turul I dintre Ankara BSK (Turcia) şi OFN Ionias (Grecia), respectiv Dunărea Brăila, care va juca în compania câştigătoarei din turul I dintre Kram Start Elblag (Polonia) şi Byasen (Norvegia).

SCM Craiova este calificată direct în turul III şi îşi va cunoaşte adversara la tragerea la sorţi din 24 octombrie. Meciurile din această fază vor avea loc în 11-12 noiembrie, respectiv 18-19 noiembrie, iar câştigătoarea se va califica în faza grupelor, cu partide programate începând cu data de 6 sau 7 ianuarie 2018, anunță News.ro.

România mai este reprezentată în competiţiile continentale de campioana en-titre, CSM Bucureşti, în grupa A a Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.