Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSU Sibiu - Rapid Bucureşti, scor 2-2 la general, în finala pentru medalia de bronz a Ligii Naţionale la baschet masculin

Baschet

Echipa de baschet masculin CSU Sibiu a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 73-71 (41-42), în al patrulea meci din cinci programate în finala mică a Ligii Naţionale.

Principalii marcatori ai partidei au fost Pratt şi Uţă, câte 15 puncte, pentru CSU Sibiu, respectiv Kariniauskas 20, Threatt 17, pentru Rapid Bucureşti, scrie news.ro.

Scorul general este de 2-2, după ce în meciurile anterioare s-au înregistrat rezultatele 72-83, 87-83, 74-79. Meciul decisiv va avea loc pe terenul Rapidului, în 23 mai.

Finala mare a Ligii Naţionale a revenit după 10 ani la sistemul cel mai bun din şapte partide, iar pentru titlul din 2023 se confruntă CSM Oradea şi campioana en-titre U BT Cluj.

CSM Oradea conduce cu 2-1 la general (79-73, 93-83, 70-80), iar meciul 4 va avea loc luni, în BT Arena. Finala va continua cu câte un meci pe terenul fiecărei echipe, în 25, 28 şi 31 mai. Prima formaţie cu patru victorii acumulate obţine medalia de aur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.