Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP dă de PĂMÂNT cu Djokovic: Du-te acasă! Scutirea medicală nu are niciun sens

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, un susținător al vaccinării, a izbucnit la adresa lui Novak Djokovic, pe care îl sfătuiește să plece acasă din Australia și să încheie turneul cu un party.

Trebuie să înțelegem exact situația. Cuvintele `scutire medicală` nu au niciun sens. E absurd. Novak Djokovic nu a pomenit niciodată de vreo afecțiune pe care ar avea-o el și care nu i-ar permite să se vaccineze. Nu! El a spus foarte limpede încă din 2020 că nu va accepta niciodată să fie silit să se vaccineze. Din acest motiv este idolul conspiraționiștilor antivacciniști pe rețelele de socializare. De asemenea, tatăl său, Srdjan, este un naționalist feroce, antioccidental, antivaccinist și care i-a acuzat pe organizatorii de la Melbourne că au introdus obligativitatea vaccinării pentru participarea la turneu ca să-l șantajeze pe Novak Djokovic.

Citește și: Novak Djokovic, mesaj trimis din hotelul de carantină: 'Dumnezeu vede totul'

Soția sa, Jelena, promovează pe rețelele de socializare teorii ale legăturii dintre rețeaua de comunicații 5G și COVID-19. Deci de aici vine Novak Djokovic să joace acum la Melbourne. N-ar trebui acum să aibă bunul simț față de locuitorii Australiei, care sunt în proporție de 90% vaccinați, care au trecut prin niște restricții crâncene, sute de zile de lockdown, oameni care au suferit chinuri în ultimii doi ani, legat de COVID și de carantină, și cărora le-ar datora Novak Djokovic măcar o explicație?. (...) Ce i-aș putea spune acum? Bine, Nole, dacă așa de mult contează pentru tine povestea asta cu vaccinul, atunci bine... Dacă nu ești primit la Melbourne, du-te acasă, mai organizează un Adria Tour la Belgrad fără să respecți niciun fel de norme sanitare, cum s-a întâmplat în iunie, că la Belgrad se poate, ești lăsat să faci ce vrei, încheie-l cu un party sălbatic, așa cum s-a întâmplat în iunie și fii fericit”, a declarat Cristian Tudor Popescu, pentru Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.