Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, despre candidatura lui Dan Puric la alegerile prezidențiale: AUR și-a găsit Vadimul! Îi face K.O. pe Ciolacu și Ciucă

captura YouTube - Recorder talks
Cristian Tudor Popescu CTP

Gazetarul Cristian Tudor Popescu susține că o candidatură a actorului Dan Puric la alegerile prezidențiale, din partea AUR, ne va aduce în situația din anul 2000, atunci când Corneliu Vadim Tudor a ajuns în turul II. CTP arată că Dan Puric este un Vadim al zilelor noastre și este extrem de periculos din cauza viziunilor sale.

Citește și: Dan Puric și-ar fi anunțat candidatura la prezidențiale din partea AUR (Presă)

”AUR și-a găsit Vadimul

Chiar de pe scena teatrului, la sfârșitul spectacolului „Dan Puric – Votați, mă!”, Dan Puric și-a anunțat candidatura la prezidențiale, sprijinit de AUR. Histrionul, altfel, un pantomim excelent, are, spre deosebire de G. Simion, fără meserie la bază, consistență și anvergură. Electoratul lui conține și un tip de intelectuali naționaliști, foști securiști și turnători la Securitate, multe femei între mai multe vârste, care îl adoră buimac, snobi patriotici, pe lângă masa brută de votanți AUR. Omul este culturos la modul delirant, creștinopat de extremă dreaptă, este noul C.V. Tudor. În confruntări directe cu el, atât Ciucă, cât și Ciolacu ar fi făcuți K.O. Chiar și Șoșoacăi nu i-ar fi ușor.

Din acest moment, problemele pe care le tot pritocesc PSD și PNL sunt parfum de tei pe lângă pericolul Puric.”, scrie Cristian Tudor Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.