Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, despre Florin Cîţu: 'L-a mâncat propriul caracter!'

Radu Pop
prosport.ro
CTP Cristian Tudor Popescu

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 schimbarea de leadership care se pregătește la PNL.

„Domnul Cîțu a reușit o performanță. Dl. Cîțu a fost numit prim-ministru de către USR și PNL, în această ordine, pentru că așa cum după aceea lucrurile au fost devoalate și USR a recunoscut acest lucru, ei au fost cei care l-au respins pe Orban și au spus nu, domnule, să vină Cîțu, cu niște premise care și mie mi s-au părut corecte: domnule, e relativ tânăr, e școlit în America, are cunoștințe economico-financiare, are o viziune liberală asupra economiei și societății, prin urmare, ar fi potrivit pentru funcția de prim-ministru.

În urmă cu un an, dl. Cîțu era destul de popular, după care a început o succesiune de evenimente, o sarabandă, care pentru mine sunt, toate, complet lipsite de logică. Domnul Cîțu era premier, era în fruntea guvernului, avea un guvern format din PNL și USR, în care PNL era partidul dominant. Avea alături USR, un partid care nu era de partea cealaltă, era, mă rog, cu diferențe, dar de aceeași parte politică, să spunem, cu PNL și UDMR. Și din această situație, iată-l ajuns acum în poziția - la nici un an - e în situația de a nu mai fi premier, de a nu mai fi președinte de partid și de a nu mai fi nici președintele Senatului, de a pierde tot. Și asta, pentru că s-a apucat din senin, din iarbă verde să vrea să fie și președinte al partidului. Și a reușit să piardă tot.

„Ce am putut vedea a fost ce îi poate face caracterul unui om care mie în continuare nu mi se pare nepriceput la economie, eu spun și acum: nu tot ce spune domnul Cîțu e greșit în materie de economie și în anumite momente are dreptate, în special în raport cu PSD-ul, după părerea mea. Dar l-a mâncat pur și simplu propriul lui caracter în tot ce am văzut până acum”, a spus CTP.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, vineri, că în şedinţa Biroului Executiv pe care a convocat-o sâmbătă va anunţa decizia sa, întrebat dacă va demisiona din funcţia de preşedinte al PNL. Majoritatea șefilor de filiale PNL au votat vineri declanșarea procedurilor pentru schimbarea din funcție a liderului formațiunii.

Citește și: Florin Cîțu acuză o campanie murdară în PNL: 'Am vorbit cu Klaus Iohannis, nu se implică în probleme de partid' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.