Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, după victoria Simonei Halep: 'Meciul a fost câștigat psihologic de Simona pentru că poloneza a refuzat să își lase deoparte aroganța'

Digi24
cristian tudor popescu ctp

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre victoria de duminică a Simonei Halep în meciul cu Iga Swiatek, unde Halep „a demonstrat că și în tenis pe poate juca cu capul”. Simona Halep (locul 2 în clasamentul WTA) a câştigat meciul şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Australian Open, unde o va întâlni pe Serena Williams (locul 12 WTA).

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de tenis Australian Open, după ce a învins-o pe jucătoarea poloneză Iga Swiatek în optimi, în trei seturi: 3-6, 6-1, 6-4.

"La fotbal se poate marca și se poate câștiga un meci marcând cu capul. Simona a demonstrat, atât în meciul cu Tomljanovic, cât și în meciul acesta și mai greu cu Iga Swiatek că se poate câștiga și la tenis cu capul.

În fața unei jucătoare cu lovituri puternice, extrem de agresivă, cu un serviciu bun și care mai vine și la fileu, Simona nu avea altă șansă decât tactica, decât să fie calmă și să aducă pe teren cele câteva Simone din acești șapte ani și trei săptămâni de când Simona este în top 10 mondial.

Poloneza a avut foarte multe încredere și chiar niște aroganță. Era clar că pornește cu această atitudine de superioritate.

Vezi și: Cine sunt cei şapte republicani care au votat împotriva lui Trump în procesul de impeachment

Meciul a fost câștigat psihologic de Simona pentru că poloneza a refuzat să își lase deoparte aroganța, ar fi trebuit să mai modereze și ea jocul, să încerce să rămână în schimburi. În schimb, ea a spus „nu, eu sunt Swiatek, campioana de la Roland Garros, dau tare, nu mă interesează ce face Simona Halep dincolo de fileu, dau tare și câștig.

Cum a alergat Simona cu urlet după loviturile năprasnice ale polonezei, la limită a fost, credeam că se rupe ceva în ea. A trimis loviturile Igai care, până la urmă, a greșit.

Vom vedea din nou un meci istoric, un meci minunat pentru noi, românii, un meci între Serena Williams, cea mai mare jucătoare din toate timpurile în clipa de față și Simona Halep, la un turneu de Grand Slam în sferturi. Faptul că Simona va juca din nou alături de Serena, pentru mine asta este câștigul", a spus Cristian Tudor Popescu.

Simona Halep și Serena Williams s-au mai întâlnit de 12 ori până acum. Bilanțul este favorabil jucătoarei din SUA, care a câștigat nouă dintre aceste dueluri. În schimb, Halep a câştigat net ultimul meci direct cu Serena, chiar în finala de la Wimbledon 2019, scor 6-2, 6-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.