Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, mesaj acid după Ziua Muncii: Unde-i omu-i și grătaru/Unde-i micu-i și muștaru - Gazetarul a reinventat imnul României

captura youtube
Cristian Tudor Popescu CTP

CTP, mesaj acid după Ziua Muncii: Unde-i omu-i și grătaru/Unde-i micu-i și muștaru - Gazetarul a reinventat imnul României

După Ziua Muncii, 1 Mai, în care românii au sărbătorit, ca de obicei, cu mici la grătar, CTP a postat pe rețelele sociale un mesaj acid. După ce românii au petrecut de Ziua Muncii cu mici la grătar, în postul Paștelui. gazetarul a făcut și un nou imn al României.

„Țara micilor mari” este titlul textului prin care CTP a atras atenția asupra consumul excesiv de mici în postul Paștelui.

Ce a scris CTP

„De Ziua Muncii, în România s-a construit un mic de 100 m lungime. În aceeași zi, în plin post al Paștelui, credincioșii majoritari 80% l-au vândut pe Christos pe de 7 ori mai mulți mici decât în mod obișnuit. Pe an, românii consumă până la 250 milioane de mici.

Iată primele două versuri ale adevăratului imn național al României: „Unde-i omu-i și grătaru/Unde-i micu-i și muștaru”.

În fruntea țării, micii sunt mari”, a scris gazetarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.