Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP: PNL și-a dat cu levierul în ambii genunchi, în cap și în gură, fără să-l silească nimeni!

CTP

PNL riscă să ajungă la 10 la sută în sondaje sau chiar mai puțin, consideră Cristian Tudor Popescu, în contextul în care majoritatea liderilor de filiale PNL este de acord cu debarcarea conducerii formațiunii.

„Nu domnul Cîțu este important în situația de față. Problema mare e PNL. Uitați-vă ce a reușit partidul ăsta să facă din marca PNL, din brandul PNL, în atât de scurt timp, cum a reușit să-și dea cu levierul în ambii genunchi, în cap și în gură partidul ăsta, fără să-l silească nimeni! Nu l-a atacat, nu l-a terminat PSD-ul, AUR-ul, nu! Ei, ei înde ei au reușit. Dacă se ajunge la Congres acum, în care să fie executat, mazilit Cîțu, în Congres, după părerea mea se duce la 10 la sută. E la 16 la sută acum PNL, se duce la 10 la sută și coboară și mai jos”, a spus Cristian Tudor Popescu, vineri seara, la Digi24.

El a amintit de congresul liberalilor din septembrie, pe care l-a numit un „bâlci monstruos”.

„Vom rămâne liberali, vom rămâne creștini, vom rămâne în Europa, în parteneriat cu președintele Klaus Iohannis și alături de dumneavoastră, marea familie liberală! Florin Cîțu - președinte! Florin Cîțu - președinte! Florin Cîțu - președinte! Cu Dumnezeu înainte, Doamne ajută!” - proclama, atunci, în septembrie, de la tribună, Rareș Bogdan, cel care îl susținuse pe actualul președinte PNL, Florin Cîțu, din așa-numita „echipă câștigătoare”. Uitându-mă la oamenii ăștia, zbiera domnul în cauză acolo 'Cîțu - președinte', eu nu înțeleg, n-am să pot niciodată să înțeleg, eu n-aș putea să supraviețuiesc. Oamenii ăștia au o caracteristică fascinantă - nu numai la Rareș Bogdan, la toți politicienii: este lipsa rușinii. Ei sunt diferiți din anumite puncte de vedere, dar unul dintre punctele lor comune, fundamental, este lipsa rușinii. Deci cum poți să faci... eu mă întreb ce zice acum Rareș Bogdan? Apare pe vreun ecran și ce zice el, după asta, după ce a zbierat în halul ăsta, acolo? Nu știu, eu m-aș dezintegra, dacă aș fi nevoit să-mi înghit o flegmă de nivelul ăsta, m-aș dezintegra. Ăștia nu! Au o rezistență fantastică, un tupeu uluitor, nu le este rușine orice ar face, sunt în stare să spună, să zbiere într-un fel, să bată cu pumnul și după asta: Eu? Care? Poate altul! Nu știu! Cine? Nu! Ăla? Asta este fascinant, vezi, ce înseamnă, trebuie să ai stomac să fii politician. Băsescu spunea asta”, a mai comentat CTP.

Citește și: Florin Cîțu acuză o campanie murdară în PNL: 'Am vorbit cu Klaus Iohannis, nu se implică în probleme de partid' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.