Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP pune o întrebare cheie: ‘Dacă Îl iubiți cu adevărat pe Hristos, n-ar trebui să mâncați ca El?’

CTP

Scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu îi îndeamnă pe creștini să fie atenți la mâncare de Paști. El îi sfătuiește să mănânce la fel ca Iisus Hristos, conform textului biblic. „N-ar trebui, în noaptea asta sfântă, să mâncați ca El?”, se întreabă retoric CTP.

„Meniul Iisus de Paște

Pe cei ce resping dezgustați patriotic insectele în meniul românului și se pregătesc să se ghiftuiască creștinește cu cadavre de miei, îmi îngădui să-i informez că vestitorul lui Iisus, Sf. Ioan Botezătorul, se hrănea, potrivit Sfintei Scripturi, cu lăcuste și miere sălbatică, nicidecum cu drob”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Scriitorul a continuat și a dat exemplul lui Iisus Hristos.

„Despre Iisus Însuși stă scris că a poftit smochine, dar smochinul nu avea roadă, și că, în prima zi după Învierea Sa, cum ar veni, mâine, I-a fost foame și a îmbucat pește fript și fagure de miere (Luca, 24, 41-43). De asemenea, se poate presupune, pe baza textului biblic, că s-a nutrit cu pâine, fructe, semințe și a băut apă și vin. Nicăieri, în nicio Evanghelie, nu se relatează că Mântuitorul mânca miel sau altă carne”, a concluzionat Cristian Tudor Popescu, pe pagina sa de Facebook.

„Dacă Îl iubiți cu adevărat pe Hristos, n-ar trebui, în noaptea asta sfântă, să mâncați ca El?”, se mai întreabă retoric gazetarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.