Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP râde de Dragnea după ce a refuzat internarea la un spital de stat: 'Acolo sunt niște agenți ai lui Soros'

ctp

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a ironizat pe Liviu Dragnea care a ales să își trateze hernia de disc la un spital privat, precizând totodată că liderul PSD dorește să prelungească ideea că e bolnav și că e în suferință.

Digi24:

Cristian Tudor Popescu a ironizat, la Digi24, alegerea lui Liviu Dragnea de a nu se interna, pentru dubla hernie de disc, într-un spital de stat unde sunt „agenți periculoși ai lui Soros, pioceanic, stafilocous aureus, klebsiella” și unde dezinfectanții sunt „pe bază de apă chioară”. „Domnul Dragnea are în minte 2 lucruri: că poate câștiga PSD alegerile europarlamentare și că nu e foarte sigur de hotărârea Înaltei Curți în procesul asa-zis Bombonica”, menționează gazetarul Cristian Tudor Popescu.
„Mai întâi, pe mine mă îngrijorează alegerea domnului Dragnea pentru un spital privat. Domnul Dragnea nu s-a dus la un spital de stat, de-ale doamnei Pintea, unde au fost mărite salariile medicilor de către PSD, dar acolo sunt niște agenți ai lui Soros, foarte periculoși care vor să te omore. E unul pioceanic, stafilocous auerus, klebsiella, sunt aștia periculoși, ai lui Soros.
Pe urmă, mai poți să te dezinfectezi cu niște dezinfectanți pe bază de apă chioară, prieteni ai microbilor”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.
„Liviu Dragnea este în campanie electorală. Marele om să fie chemat de niște prăpădiți de judecători la interogatoriu, marele om care e salvatorul poporului - pentru că PSD e poporul român, cum a spus Dragnea. Un astfel de om, care se naște o dată la 100 de ani, să fie hărțuit de diverși indivizi care să strige hoțule, puscărie. Sau să răspundă la întrebările judecătorilor. Asta dă foarte rău. Prin urmare, domnul Dragnea s-a îmbolnăvit, are probleme cu spatele, nu se va opera. Am si eu dublă hernie de disc, cunosc fenomenul. Nu se operează pentru că asta ar însemna că se recupereză în 10 zile. El nu dorește asta. Domnul Dragnea dorește să prelungească ideea că e bolnav, e în suferință”, explică gazetarul Cristian Tudor Popescu, la Digi24. (Mai multe detalii AICI)

Ziarul Financiar:

La Londra, bătrânul retailer britanic de muzică şi film HMV a lichidat primul său magazin, deschis pe strada Oxford tocmai în 1921, ca parte a unui vast proces de restructurare care afectează în total 27 de puncte de vânzare.
Brexitul are efecte vizibile asupra minţilor cumpărătorilor şi a portofelelor acestora. Rezultatul este că pe străzile comerciale din oraşele britanice se închid zilnic magazine într-un ritm care aminteşte de apocalipsa retailului din SUA, şi nu există semne că prăpădul se va opri prea curând. Specialiştii spun că nici în criza din 2008 n-a fost atât de rău ca acum.
Brexitul are efecte şi asupra minţilor antreprenorilor şi oficialilor din Europa continentală: produce nelinişte. Pe Petr Dvorak, directorul producătorului ceh de bere Budvar, îl încurcă faptul că nu se ştie nimic sigur despre ieşirea Marii Britanii din EU, nici cum o să fie, nici măcar când o să fie. Marea Britanie este una dintre cele mai mari pieţe ale companiei. Budvar este unul dintre principalii producători de bere din Cehia care au început în ultimii ani să livreze bere în cisterne în efortul de a o aduce cât mai proaspătă la client. Berea nepasteurizată expiră în 21 de zile şi de aceea  un Brexit dur, care ar înseamna reintroducerea controalelor la graniţă şi întârzierea livrărilor, ar crea probleme majore. În Germania, banca centrală a avertizat că multe dintre companiile mai mici ale ţării nu reuşesc să se pregătească cum trebuie pentru posibilele turbulenţe care vor fi create de Brexit, mai ales în sistemul financiar. Pentru că băncile îşi mută o parte din operaţiuni de la Londra în alte centre financiare din UE, multe contracte va trebui reînnoite, însă procesul merge lent şi astfel celebrele Mittelstand germane şi-ar putea vedea blocat accesul la servicii financiare vitale. (Mai multe detalii AICI)

Adevărul:

Săptămâna cea mai lungă pentru Brexit şi pentru premierul britanic Theresa May a intrat în prelungiri. Asta după ce Premierul britanic a picat testul la toate materiile: acordul său întărit de ceva asigurări europene nu a trecut peste Avocatul General al Statului britanic, care a găsit aceeaşi situaţie ca în noiembrie cu acordul său.
Iar votul pentru Acord a fost al patrulea cel mai copleşitor în sens negativ din istoria parlamentarismului britanic, cu o diferenţă de 149 de voturi - dar mai bine decât cel mai dezastruos la primul vot pe Acord, cu un minus de 232 voturi; apoi guvernul său e în deplină rebeliune şi nu a putut fi obligat să voteze după indicaţiile premierului, ci miniştri au votat după propria conştiinţă, respingând un no-deal, ieşire fără acord, dar într-un vot politic, pentru ca ulterior, joi, rebeliunea hard Brexiter-ilor să răstoarne şi ultima şansă, cea a Acordului, într-o variantă amendată.
În loc să aducă claritate, voturile de săptămâna trecută au împins Brexitul şi mai aproape de concluzii dure, şi mai aproape de final. Astfel că lucrurile s-au înrăutăţit şi săptămâna asta este cea a ultimei şanse, a căderii capetelor şi a deznodământului faţă de ideea lansată acum aproape doi ani, prin accesarea articolului 50 de ieşire din UE, ca urmare a rezultatului referendumului pentru Brexit. Şi e şi săptămâna în care supravieţuitoarea May va avea foarte clar în faţă spectrul părăsirii propriei poziţii, a prăbuşirii majorităţii, ba chiar scindarea propriului partid şi trimiterea Marii Britanii în haosul alegerilor anticipate.
Mai întâi, preocuparea este asupra momentului în care are loc Brexitul. Acum legea britanică spune că pe 29 martie, ora 23 GMT. Votul pentru amânarea Brexitului e unul politic, consultativ, şi trebuie transpus în lege pentru a fi relevant. Însă doamna May – încă referenţialul eforturilor pentru Brexit – în încăpăţânarea sa de a livra ieşirea din UE – este totuşi o adeptă a Brexit-ului – va supune la vot a treia oară Acordul. Noutăţile sunt infime: un nou drum la Bruxelles, o nouă încercare de a mai obţine ceva asigurări, o ieşire a Avocatului General al Statului pentru a propune adăugiri la acordul existent pentru a rezolva problemele de „Back Stop“ – prevederile europene din acord pentru a garanta neîntărirea graniţei inter-irlandeze – şi un nou vot relevant, al treilea, cel mai probabil de asemenea ratat. Cu acest pas, acordul său va fi mort definitiv.(Mai multe detalii AICI)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.