Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, reacție fabuloasă după ce Nicolae Hurduc a fost propus la Cercetare: 'Asta cu lumile paralele îi vine de la statul paralel, îl au în sânge'

CTP

Cristian Tudor Popescu a reacționat după ce Viorica Dăncilă l-a propus pentru preluarea mandatului de ministru al Cercetării pe Nicolae Hurduc, decanul Facultăţii de Inginerie chimică şi Protecţia mediului de la Universitatea „Gheorghe Asachi” din Iaşi.

Nicolae Hurduc este, în acelaşi timp, autorul unei ipoteze interesate privind originea omului. Într-un interviu recent, în care a susţinut că nu crede în teoria evoluţiei, acesta a spus că oamenii ar veni dintr-o lume paralelă din viitor.

Un îndrăgit cântăreț a murit în accident de ATV - FOTO/VIDEO

O declaraţie pentru care a fost ironizat, aseară la Digi24, de jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

„Am fost foarte atent la ce a spus domnia sa. Venim din viitor, dintr-o lume paralelă. Două concepte SF pe care le îngemănează domnul ministrul al Cercetării, om de știință, profesor universitar de inginerie chimică. Fiind PSD-ist, asta cu lumile paralele îi vine de la statul paralel, îl au în sânge. Omul mai spune, și mai tare, că nu crede în evoluționism, nu ne tragem din maimuțe. O primă prostie este că, într-adevăr, nu ne tragem din maimuță. Omul nu a înțeles acest lucru elementar”, a spus Cristian Tudor Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.