Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, sfat pentru ' domnii din opoziție, cei cu testarea': 'Să folosească ceva mai penetrant: morții sunt, de fapt, mult mai mulți!'

Digi24
CTP Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu spune că, în momentul de față, interesul Opoziției este să dărâme guvernul  Orban, și pentru aceasta se va folosi de toate mijloacele, inclusiv de actuala criză epidemiologică din țara noastră.

Gazetarul îi critică pe cei care spun că în România ar fi, de fapt, mult mai mulți bolnavi de Covid-19, dar nu sunt depistați pentru că, de fapt, nu se fac testări în masă.

Citește și: Dintr-o modestă familie iugoslavă a ajuns prima doamnă a Americii: povestea de 50 de ani a Melaniei Trump

„În clipa de față, interesul opoziției este să dărâme guvernul Orban și va folosi toate mijloacele: dacă mor mai mulți oameni, mor din cauza guvernului Orban! Dacă nu, de fapt, este vorba de netestare! (...) Avem deja narativa (...) lui Tăriceanu, a lui Ciolacu, a lui Ponta: nu s-a testat, domnule! De fapt, sunt mult mai mulți infectați decât 10.000, cât sunt numărați oficial!” - a declarat CTP, la Digi24.

„Dacă te gândești puțin la aceste afirmații, dai de creier pane. De ce? Să spunem că nu sunt 10.000 de infectați în mod real, ci 20.000, 30.000 de infectați! Păi dacă sunt 30.000 de infectați, dintre care numai 10.000 au fost detectați prin testare, atunci nu trebuie să avem și un număr corespunzător de morți? Pentru că morții, pe ăștia e greu să-i contești, ei sunt morți, zac acolo, la morgă și dup-aia în pământ. Sunt 557 de morți la ora asta (vineri, 24 aprilie - n.r.), da? Păi dacă ar fi mult mai mulți infectați, ar fi mult mai mulți morți! Ăia care nu sunt testați nu se îmbolnăvesc și mor? Vedeți aberația?” - a argumentat gazetarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.