Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu afaceri în România, Lukoil prevede investiţii de peste 100 de MILIARDE de dolari

lukoil

Lukoil se aşteaptă ca investiţiile sale totale să depăşească 100 de miliarde de dolari în următorii zece ani, ca parte a noii strategii, i-a spus directorul general, Vagit Alekperov, preşedintelui rus, Vladimir Putin, au anunţat marţi oficialii de la Kremlin, transmite Reuters.

Lukoil, al doilea producător rus de ţiţei, îşi sporeşte în mod activ expunerea la Africa, a adăugat Alekperov, informează agerpres.ro.

Citește și: `Băi talent: nu-ți e rușine!`Fostul ministru al Educației în guvernul Boc a jignit grav un geniu al muzicii românești

Lukoil România este unul dintre liderii pieţei petroliere româneşti, având o cotă de aproximativ 20% din piaţa totală de produse petroliere. În prezent, compania Lukoil România deţine rafinăria Petrotel şi comercializează carburanţi printr-o reţea de 300 de staţii de distribuţie.

Grupul MOL controlează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia şi Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de aproximativ 2.000 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în nouă ţări, din care 218 în România.

Citește și: S-a votat! Marcel Ciolacu a comunicat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.