Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu atenția îndreptată spre Odesa, ucrainenii i-au luat prin surprindere pe ruși la Belgorod: atac masiv, tot cu drone, după noua metodă

Al-Jazeera
Belgorod

Regiunea Belgorod a fost bombardată cu dispozitive explozive transportate de drone, potrivit Serviciului de presă al guvernatorului regiunii Belgorod, Viaceslav Gladkov, relatează Rador. Atacul apare în contextul în care Rusia a lovit puternic în zona Odesa.

Regiunea Belgorod de la granița cu Ucraina a fost supusă unor bombardamente masive, potrivit unui mesaj postat de guvernatorul regiunii Belgorod, Viaceslav Gladkov, pe canalul său de Telegram.

Zeci de atacuri de artilerie au fost lansate asupra regiunii. Zece obuze de artilerie au atacat satul Şcetinovka din regiunea Belgorod, cinci obuze de artilerie au atacat satul Juravlevka și trei obuze au atacat satul Nehoteevka.

De asemenea, la periferia satului Ţapovka din districtul Borisovsk, două dispozitive explozive au fost lansate dintr-un quadrocopter. Localitatea Starîi din districtul Volokonovsk a fost supusă unui atac cu mortiere - au fost înregistrate şapte atacuri.

Cinci mortiere și şase obuze de artilerie au fost lansate la periferia satului Kozinka din districtul Graivoron. Satul Repiahovka din districtul Krasnoiarujsk și periferia satului Prilesie au fost ţinta unor atacuri de artilerie. Satul Grafovka a fost atacat de o dronă kamikaze, a precizat guvernatorul. El a adăugat că în satul Popovka forțele ucrainene au lansat două dispozitive explozive neidentificate dintr-un UAV. Potrivit lui Gladkov, patru obuze de mortiere au fost lansate asupra satului Novaia Tavoljanka din districtul urban Şebekinsk, două atacuri au fost lansate asupra satului Murom și satului Stadnikov și nouă asupra punctului de control Şebekino. Nu s-au înregistrat victime sau pagube în urma bombardamentelor, a adăugat guvernatorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.