Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu doar 50 de lei oricine poate deveni acționar indirect la Microsoft, Amazon sau Banca Transilvania

microsoft

Cu doar 50 de lei oricine poate deveni acționar indirect la Microsoft, Amazon sau Banca Transilvania, scrie Ziarul Financiar. Fondurile de acţiuni sunt perfecte pentru cei care nu au timpul necesar unor investiții pe cont propriu, anunță MEDIAFAX.

Cu numai 50 de lei oricine poate deveni acţionar indirect la companii precum Microsoft, Amazon, Banca Transilvania şi nu numai, scrie Ziarul Financiar.

Citește și: Doliu în lumea politică: A murit în timp ce se afla în campanie electorală. Viza funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj .

Practic, 50 de lei este suma minimă de subscriere pe care o practică un administrator de fonduri mutuale din România.

„Românul ia expunere la unul dintre cele mai mari companii de pe Wall Street, Microsoft, Amazon, Visa, Master Card, dar şi la unele dintre cele mai mari societăţi din România. Iată, vorbim aici de Banca Transilvania, Petrom, în funcţie de investiţiile pe care administratorul alege să le aibă în portofoliu. Cu 50 de lei românul poate deveni acţionar indirect, chiar şi la 30 de companii. De exemplu, evident, fiind şi comisionat în funcţie de subscrierile pe care acesta le va face pe parcurs. De exemplu, acest român alege să se îndrepte către un administrator de fonduri, să-i dea banii, care la rândul său, pentru comision, să-i administreze investiţia, iar atunci când românul decide, să poată să-şi marcheze profitul prin lichidarea acestor unităţi de fond”, spune Liviu Popescu, editor la Ziarul Financiar.

Fondurile de acţiuni sunt destinate românilor care nu au timpul necesar, dar nici cunoştinţele necesare pentru a investi pe cont propriu pe piaţa de capital, spun specialiştii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.