Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu peste 70% din populație vaccinată, New York anunță o explozie a infectărilor: chiar și guvernatorul s-a infectat

wikipedia
kathy hochul

Guvernatorul statului New York, democrata Kathy Hochul, a fost testată pozitiv la COVID-19, a anunţat duminică oficialul american pe Twitter, relatează dpa. "Astăzi (duminică) am fost testată pozitiv la COVID-19. Din fericire, sunt vaccinată, am primit o doză booster şi sunt asimptomatică. Mă voi izola şi voi lucra de la distanţă săptămâna aceasta", a afirmat Kathy Hochul. "Un reminder pentru toţi new-yorkezii: vaccinaţi-vă şi faceţi doza booster, testaţi-vă şi staţi acasă dacă nu vă simţiţi bine", a adăugat ea.

Un purtător de cuvânt al guvernatorului a declarat că Hochul "va urma recomandările" cu privire la perioada de izolare, fără a menţiona numărul de zile. Hochul a anulat o deplasare planificată pentru luni la Washington. Kathy Hochul este ultimul oficial care a fost testat pozitiv la COVID-19 în condiţiile în care numărul cazurilor de coronavirus a crescut în New York şi nu numai. Luna trecută, primarul oraşului New York, Eric Adams, a dezvăluit că a fost testat pozitiv la coronavirus şi a rămas în izolare timp de cinci zile.

Numărul cazurilor de COVID-19 s-a triplat în ultima lună, de la o medie de 22,3 cazuri la 100.000 de locuitori la nivel de stat pe 6 aprilie la 71,14 cazuri la 100.000 de locuitori vineri, potrivit biroului guvernatorului Hochul. Se estimează că până vineri 70.354 de new-yorkezi au murit din cauza coronavirusului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.