Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu Sectorul 1 sub gunoaie, Clotilde Armand se ceartă cu Firea pe Facebook: 'Luați urgent diamantele de la dl. Tudorache și plătiți facturile pentru gunoi'

Inquam Photos / George Calin
clotilde armand

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, amână rezolvarea problemei gunoaielor care stau grămezi pe străzile din sector şi se ceartă pe Facebook cu Gabriela Firea. După ce Firea a anunţat că PSD propune în Consiliul General al Municipiului Bucureşti un proiect care să rezolve temporar problema gunoaielor din Sectorul 1, Clotilde Armand invocă problemele penale ale fostului edil Dan Tudorache.

"Înțeleg că fosta primăriță a Bucureștiului a găsit soluții virtuale pentru criza gunoiului din Sectorul 1. Interesată preocupare mai are stimabila. La fel și fostul edil al Sectorului. Au uitat rapid cei doi cine a administrat orașul până acum câteva luni și cine nu a plătit operatorului de salubrizare facturile.

Stimată doamnă, vă propun eu o soluție reală pentru rezolvarea acestei crize în care ne-a adus colegul dvs. de partid. Notați-vă bine: luați urgent diamantele de la dl. Tudorache și plătiți facturile pentru gunoi. E simplu", scrie Clotilde Armand pe Facebook.

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, cere convocarea urgentă a Consiliului General al Municipiului București (CGMB) pentru rezolvarea „crizei gunoaielor” din sectorul 1 al Capitalei, care, în opinia ei, a ajuns „un focar de mizerie”.

„Am găsit soluția de urgență pentru criza gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei. REBU, societate de salubrizare la care Consiliul General deține jumătate din pachetul de acțiuni, să intre rapid în sectorul 1 și să strângă toate maldărele de gunoaie lăsate pe străzi, printre străzi, pe lângă blocuri și spații comerciale. Sectorul 1 a ajuns un focar de mizerie, boală, transmitere de paraziți, în plină pandemie. Nu putem sta toți cu mâinile în sân”, a scris fostul primar general al Capitalei pe Facebook.

În vreme ce gunoaiele stau pe străzi în Sectorul 1, pentru că primarul susţine că ar exista probleme în contractul cu Romprest, administraţia condusă de Clotilde Armand a împânzit sectorul cu afişe prin care cetăţenii sunt ameninţaţi cu amenzi uriaşe dacă lasă gunoaiele pe străzi. Până şi actualul primar general, Nicuşor Dan, a afirmat că situaţia din Sectorul 1 ar trebui rezolvată urgent, facturile plătite, iar după ce vor dispărea gunoaiele de pe străzi se pot face şi analize cu privire la contracte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.