Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cubanezul american, cu origini romanesti desemnat de Presedintele Joe Biden pentru a ocupa postul de la Departamentul pentru Securitate Internă

Xinhua
Joe Biden
Alejandro Mayorkas s-a născut în Havana, Cuba și a venit în Statele Unite în 1960 înainte de prima sa zi de naștere. Familia sa a ajuns la Beverly Hills ca refugiați. Tatăl său era evreu cubanez, iar familia mamei sale era de origine evreiască română, care a fugit pe insulă după persecuția nazistă.
El a ocupat funcții de conducere la cele mai înalte niveluri ale guvernului Statelor Unite și a participat la peste 35 de cazuri în fața unui juriu.
El a fost recunoscut drept unul dintre „cei mai influenți 50 de avocați ai minorităților din America” de National Law Journal și unul dintre cei mai influenți lideri latini din America. Alejandro Mayorkas a ocupat funcția de director al Serviciilor pentru cetățenie și imigrare din Statele Unite (USCIS), care este o funcție de subsecretar în cadrul Departamentului pentru Securitate Internă.

Mayorkas și-a încheiat atribuțiile de director al USCIS în 2013 pentru a servi ca secretar asistent pentru securitatea internă, funcție pentru care a fost nominalizat și de președintele Barack Obama și confirmat de Senatul Statelor Unite. În calitate de director al USCIS, Mayorkas a condus agenția din cadrul Departamentului de Securitate Internă al SUA însărcinat cu operarea celui mai mare sistem de imigrație din lume.

În timpul mandatului său, Mayorkas a intensificat eforturile USCIS de a promova conștientizarea și înțelegerea cetățeniei și de a asigura integritatea sistemului de imigrație. A stabilit obiective și standarde care au condus USCIS să își consolideze garanțiile de securitate națională și capacitatea sa de a combate frauda, ​​de a consolida calitatea și coerența în administrarea beneficiilor imigrației, de a încuraja excelența organizațională, de a îmbunătăți promovarea cetățeniei și a integrării. cetățenie a imigranților și îmbunătățirea serviciului pentru clienți și a participării publice. (sursa: elsoldemexico.com)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.