Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Culmea ghinionului: S-a împușcat singur în somn, în timp ce visa că hoții i-au intrat în casă și a sfârșit în arestul poliției

spargator

Un bărbat din comitatul Lake, Illinois, s-a împușcat accidental în timp ce dormea și visa că hoții i-au intrat în locuință.

Bărbatul, identificat ca fiind Mark Dicara din Lake Barrington, avea pe noptiera patului un pistol de tip  revolver Magnum .357 , iar în somn, în timp ce visa că un intrus a intrat în locuința sa în noaptea de luni spre marți, a tras cu arma și s-a împușcat în picior, conform publicației Insider.

Nu era niciun intrus în casa sa în acel moment, potrivit autorităților.

Poliția a fost chemată la fața locului și l-a găsit pe Dicara în patul său  într-o baltă de sânge. I-au aplicat un garou și l-au transportat la un spital din apropiere pentru tratament.

"Glonțul descărcat din arma de foc a trecut prin piciorul lui Dicara și s-a înfipt în așternutul patului. Din fericire, glonțul nu a traversat un perete comun cu vecinii lui Dicara", se arată în comunicat.

O investigație a descoperit că Dicara a deținut și a folosit revolverul în ciuda faptului că nu avea un card de identificare a deținătorilor de arme de foc (FOID), care este obligatoriu în statul Illinois.

Potrivit oficialilor, FOID-ul lui Dicara fusese revocat anterior, se arată în comunicatul de presă, deși nu sunt clare detaliile cu privire la motivul acestei revocări.

Dicara a fost arestat și acuzat de posesie de armă de foc fără un card FOID valabil și de descărcare nesăbuită a unei arme de foc. El a fost eliberat după ce a depus o cauțiune de 150.000 de dolari și este programat să apară în instanță pe 29 iunie.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.