Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a distrus Gigi Becali nunta fiicei sale - OPINIE

UPDATE Deși în diverse publicații a apărut informația că Gigi Becali le-ar fi donat mirilor un milion de euro, patronul FCSB a precizat că informația este falsă și că nu le-a dat niciun ban.

 

Sâmbătă, 12 octombrie, ar fi trebuit să fie o zi memorabilă pentru familia lui Gigi Becali, creditorul din Pipera, devenit celebru când vindea brânză lui Gică Hagi și altor fotbaliști de la Națională, în anii 90.

Fiica cea mare a lui Becali, Teodora, și-a unit destinul cu alesul inimii sale, un ”prinț” autohton, de loc de prin Dobroieștiul Ilfovului. Numai că ceea ce ar fi trebuit să fie ziua lor s-a transformat în ghinionul lor, sau ziua celui supranumit ”războinicul luminii”.

Totul a debutat la vila din Pipera, unde un individ s-a luat la bătaie cu cine i-a ieșit în cale, dar Gigi a zis că n-a vrut să se ducă el să îi aplice o corecție, cum făcea pe vremuri, ca nu cumva să îl ia poliția și să rateze evenimentul care urma. De la vilă s-a ajuns la biserică, una cu ștaif, probabil cea mai frumoasă din București. Și acolo, ”ciobanul” s-a dat în spectacol. A dat ordine ca printre oi, în curtea locașului, sub ochii uimiți ai altor nuntași care au avut nenorocul să participe la un eveniment similar în același timp cu cel al fiicei milionarului.

Ionuț Luțu, transformat, cu voia lui, din jucător de națională și idol al Băniei în ”sclav” personal, a fost luat la palme de ”stăpân” pentru că nu a mutat mașina așa cum voia Gigi. Supărat nevoie mare că fiica sa a fost pusă să aștepte până se termină și slujba celeilalte nunți, Becali și-a continuat numărul. I-a chemat la el pe preoți, a gesticulat ca la circ și a sfârșit prin a da interviuri presei în care se lăuda că a adus călugări ”care nu au mai văzut parte femeiască” de vreo 4 decenii.

Însă, ”monstrul” avea să se dezlănțuie la lumina lunii, sau mai bine zis, la lumina candelabrelor din cortul în care a avut petrecerea de nuntă. Deși s-au lăudat că vor avea 700 de invitați, uneori vehiculându-se, prin presă, chiar și un număr mai mare, de 1.000 de petrecăreți, la Palatul Snagov au ajuns abia vreo 300 de inși.

La Palat, a început petrecerea în care mirii au avut rolul secundar, iar Gigi Becali s-a transformat în mascotă și a acaparat ringul. A jucat, iar cine nu l-a văzut pe Gigi jucând înseamnă că nu știe cum arată un măscărici care poate distruge orice petrecere. Apoi, timp de aproape o oră, Becali și-a exersat talentele de cântăreț. Cu glasul său de ”berbec” autentic, Gigi i-a speriat și plictisit pe aproape toți nuntașii, mulți dintre ei plecând.

Bătaia de joc era în plină desfășurare, când Becali a decis că e bine să recurgă la arsenalul oricărui interlop care se respectă. A luat bani și a început să-i arunce spre scenă, iar o doamnă dădea cu aspiratorul. La propriu! Așa e că ați fost la nunți în care o doamnă dă cu aspiratorul în timp ce un măscărici aruncă cu zeci de bancnote de sute de euro?

Însă, grotescul abia urma. Becali arunca cu bani luați din plicurile lăsate de invitați. Fără a ține cont, a deschis plicurile, a luat banii, a alergat spre scenă și i-a aruncat, ca să arate cât de șmecher e el. Oare cum s-or fi simțit mesenii, cei care au pus banii în plic? Ce s-or fi gândit, ca orice om normal, măi, ăsta chiar nu ne respectă, chiar își bate joc? Oare mirii au fost fericiți de gestul părintelui lor? Răspunsurile le intuim fiecare dintre noi.

A urmat un gest care denotă întregul din care e plămădit Becali. Spre finalul petrecerii, a luat un teanc uriaș cu bancnote de 200 de euro, i-a aliniat pe ospătari și i-a dat fiecăruia câte o hârtie. Până când a ajuns la o doamnă mai plinuță și trecută de prima tinerețe și despre care milionarul, cel care cu doar câteva zeci de minute înainte arunca cu banii pe jos, a gândit că ea nu merită uriașul său gest, așa că nu i-a dat niciun ban. Mare om, mare caracter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.