Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a fost convins Toni Kroos să joace la Euro 2024: 'Sunt pregătit pentru asta'

digisport.ro
Toni Kroos

Toni Kroos, câștigător al Cupei Mondiale din 2014 cu echipa națională a Germaniei, și-a luat adio de la națională după ce Anglia a eliminat Germania de la EURO 2020. Cu toate acestea, starul lui Real Madrid a decis să revină la echipa națională pentru a o ajuta la EURO 2024.

La vârsta de 34 de ani, mijlocașul lui Real Madrid, Toni Kroos, a anunțat în februarie că se va întoarce în echipa națională a Germaniei, cunoscută sub numele de "Die Mannschaft", pentru care a acumulat 106 selecții de-a lungul carierei sale. Astfel, starul german a reconsiderat decizia sa de retragere, luată inițial în 2021.

Potrivit lui, selecționerul Julian Nagelsmann l-a convins să revină asupra acestei decizii și să se alăture echipei naționale a Germaniei pentru a o ajuta la Campionatul European 2024, mai ales că Germania va fi țara gazdă a competiției.

„Hei, oameni buni, voi juca din nou pentru Germania, din martie. De ce? Pentru că am fost rugat de antrenor și sunt pregătit pentru asta", a spus Kroos într-o postare pe Instagram, potrivit agenției de presă WION.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.