Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a reuşit judecătoarea Livia Stanciu să mai dea o lovitură PSD-ALDE

livia stanciu

Curtea Constituţională a României a amânat luni pentru 16 octombrie dezbaterile în cazul sesizărilor formulate de preşedintele Klaus Iohannis, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, PNL, PMP şi USR privind modificările aduse Codului penal şi Legii pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie. Amânarea reprezintă o adevărată lovitură pentru PSD-ALDE, care îşi văd legea mai departe de momentul intrării în vigoare.

CITEȘTE ȘI: Cele 10 LOCURI DE MUNCĂ care atrag cei mai mulți psihopați

"Având nevoie de timp, Curtea Constituțională a amânat începerea dezbaterilor pentru data de 16 octombrie 2018", precizează CCR în comunicatul oficial. Potrivit unor surse din cadrul instituţiei, judecătorul raportor nu a reușit să depună raportul și concluziile scrise, motivând că nu a avut timpul necesar din cauza complexității speței.

Judecătorul raportor este, în această cauză, chiar Livia Stanciu, fosta preşedintă a ÎCCJ. Aflată de obicei în minoritate în CCR, redactând aproape întotdeauna opinii separate, Stanciu reuşeşte de această dată să tergiverseze chestiunea.

Judecătorul-raportor şi magistratul-asistent în dosarele înregistrate pe rolul Curţii Constituţionale sunt desemnaţi de preşedintele Curţii.

CITEȘTE ȘI: Ce ”spun” picioarele tale DESPRE TINE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.