Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a reușit PSD să salveze în Parlament legea lui Dragnea

parlament

parlament cu zgoneaDupă mai multe voturi și modificări propuse, pe procedură și regulamentul Camerei, legea defăimării a fost retrimisă la comisie pentru o perioadă de 3 săptămâni. După mai multe discuții s-a închis votul pentru ședința pe procedură în care s-a suspendat votul electronic, fiind înlocuit cu cel de mână. După asta deputatul PSD Marian Neacșu a propus ca legea toleranței să fie retrimisă la comisie. Liberalul Eugen Nicolaescu s-a opus și a cerut o ședință a Biroului Permanent care să voteze ca pe ordinea de zi să fie doar votul pe cererile DNA pentru Nicolae Păun.

După mai multe discuții, președintele Camerei Valeriu Zgonea a spus că regulamentul nu interzice, deci se trece la votul pentru cererea de retrimitere la Comisia Juridică. Rezultatul a fost următorul: 154 pentru, 6 împotrivă, 6 împotrivă, 56 prezenți, dar au vrut să voteze.

Un alt moment râsu - plânsu a fost în cursul primei ședințe, cea pe procedură, când Zgonea a cerut blocarea ușilor plenului Camerei Deputaților pentru a se face prezența.

"O să rog cei doi chestori ai Camerei Deputaților să blocheze cele două uși, secretarii îi numără pe toți cei care sunt prezenți în sală pentru a stabili prezența", a spus Zgonea.

În ciuda propunerii președintelui Camerei Deputaților, ușile plenului au rămas deschise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.