Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a vrut Mircea Negulescu să îl înregistreze, în secret, la o petrecere privată, pe Robert Cazanciuc: 'A pus un breloc cu reportofon pe masă și ne înregistra'

negulescu / cazanciuc

Președintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a povestit o întâmplare mai veche, de când era ministru al Justiției. Cazanciuc susține că fostul procuror Mircea Negulescu ar fi vrut să-l înregistreze la o petrecere privată.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban, un nou atac la Avocatul Poporului și CCR: 'S-au grăbit să se pronunțe în plină pandemie'

„Am fost la un moment dat când eram ministru al Justiției la ziua unui judecător. Am stat de vorbă acolo, când cineva mi-a atras atenția că discuția noastră a fost înregistrată. Era și Mircea Negulescu acolo. Acest personaj (n. r.: Mircea Negulescu) a pus un breloc cu reportofon pe masă și ne înregistra. Era acolo în nemernicia lui. Un procuror criminalist i-a luat brelocul și i l-a pus într-un pahar cu apă”, a precizat Robert Cazanciuc, în direct la Antena3.

Declarația lui Cazanciuc despre Negulescu vine în contextul în care Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins joi cererea SIIJ de arestare preventivă a fostului procuror Mircea Negulescu, acesta fiind plasat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. El are interdicţia să plece din ţară şi să ia legătura cu Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă, care sunt părţi vătămate în dosar.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.