Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum cauta PSD aur in Piata Universitatii

aur lingou

Piata Universitatii este km. zero al miscarilor civice, al protestelor si al manifestatiilor din Bucuresti. Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu considera ca valul de civism starnit de proiectul Rosia Montana este adevaratul aur al Romaniei. Iar in contextul manifestatiilor din timpul campaniei prezidentiale, al mobilizarii care a dus la pierderea alegerilor de catre Victor Ponta, el ironizeaza PSD-ul ca nu a inteles unde si cum sa caute acest aur.

"Nu vi se pare ciudat că PSD s-a dezmeticit abia acum în privința forței rețelelor de socializare? Acum un an și ceva de zile, zeci de mii de oameni ieșeau în stradă, protestând împotriva proiectului de la Roșia Montana, fără lideri, fără autocare, fără nimic, mobilizați doar pe facebook sau twitter.

Spuneam atunci că adevăratul zăcământ de aur nu e la Roșia Montana, ci în Piața Universității. Ce au înțeles oare liderii PSD din asta? Că trebuie să meargă în fața Teatrului Național să sape după aur?", scrie Sebastian Lazaroiu pe pagina sa de Facebook.

Presedintele executiv al PSD Liviu Dragnea recunoaste acum rolul pe care retelele de socializare l-au jucat in pierderea alegerilor de catre PSD. Insa potrivit marturisirilor lui Marian Vanghelie si Mircea Geoana el da vina in special pe SUA pentru rezultatul scrutinului din 16 noiembrie. Dragnea sustine ca aceasta este o interpretare gresita, provocata de faptul ca Facebook-ul este o retea de socializare de sorginte americana.

"De fapt Dragnea s-a speriat precum Crin cand zicea ca pe lumea asta nu se teme decat de Departamentul de stat. A trimis si o scrisoare sa se disculpe la Ambasada SUA, dupa dezvaluirile facute de Geoana si Vanghelie. Eu cred relatarile celor doi, pentru ca, daca va amintiti, a doua zi dupa alegeri Dragnea a iesit si a spus sibilinic: "nu SE vrea ca noi sa castigam alegerile". In CEx a explicat si cine e SE. Nu era SE, era SUA...", apreciaza Sebastian Lazaroiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.