Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum eşti MINŢIT atunci când îţi cumperi un telefon: Secretele care abia acum s-au aflat

pixabay.com
diverse, media, telefon

La asta nu te-ai fi aşteptat niciodată. Cum eşti minţit atunci când îţi cumperi un telefon? Îţi spunem noi toate secretele care abia acum s-au aflat. Marketingul este de foarte multe ori înşelător, iar un necunoscător poate acumula informaţii mincinoase fără a avea habar de acest lucru.

Citește și: Ce i-a transmis Klaus Iohannis lui Vladimir Putin, după ce acesta a câștigat din nou alegerile prezidențiale

Nu ai nevoie de o cameră foto mai mare de 8 megapixeli - Există telefoane, care au camere foto de 16 sau 20 de megapixeli și fac poze calitative, dar această calitate nu ține de numărul de megapixeli ci de software. Ecranul telefonului nu trebuie să aibă o rezoluție mai mare de 300 de pixeli per inchi.

Citește și: Veste TRĂSNET pentru Antena 3, după ce a pierdut procesul cu Kovesi! Un personaj cunoscut vrea să dea televiziunea în judecată

Mituri despre procesoarele cu șase sau opt nuclee - Cele mai populare procesoare de telefoane mobile din acest an sunt cele cu opt nuclee. Puțini sunt cei care știu că telefoanele au opt nuclee, dar împărțite în două procesoare a câte patru. Autonomia promovată de producător nu poate fi atinsă niciodată. Orice telefon mobil are o încărcare de rezervă - Aceasta se activează la combinația de taste *3370# și îți asigură încărcarea bateriei telefonului cu până la 50%, conform Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.