Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum i-a mulțumit Marcel Ciolacu lui Ionel Arsene, condamnat definitiv, pentru ce-a făcut pentru nemțeni (video)

Politia Română
Arsene urmarire generala

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a mulțumit vineri lui Ionel Arsene pentru ceea ce a făcut pentru nemțeni și pentru județul Neamț.

„Voi fi cel mai bun prieten al dvs. dacă vom continua ceea ce a început la Neamț, ceea ce a început fostul nostru coleg Ionel Arsene. Niciodată nu am comentat nicio decizie a unui magistrat și nici nu o să comentez atât timp cât o să fac politică și o să fiu persoană publică. În schimb, eu vreau să îi mulțumesc lui Ionel Arsene pentru ceea ce a făcut pentru nemțeni și pentru județul Neamț”, a declarat liderul social-democrat, la Conferința Județeană de Alegeri a PSD Neamț.

Ionel Arsene, fost lider PSD Neamț și fost lider CJ Neamț, a fost condamnat definitiv, pe 10 martie, de Curtea de Apel Braşov, la 6 ani şi 8 luni de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă.

El se află în Italia, iar autoritățile locale au refuzat cererea României de extrădare a lui Arsene.

Conspirație pentru eliminarea unui rival

Conform DNA, în cursul anului 2013, Ionel Arsene, în calitate de deputat şi preşedinte al organizaţiei judeţene Neamţ a PSD, s-a înţeles cu Gheorghe Ştefan, zis "Pinalti", fost primar al municipiului Piatra Neamţ, pentru a "scăpa" de preşedintele CJ Neamţ de la acea vreme, Culiţă Tărâţă.

Gheorghe Ştefan i-ar fi dat lui Arsene 100.000 de euro, bani care trebuiau să ajungă la şeful ANI, în schimbul declarării lui Culiţă Tărâţă în stare de incompatibilitate şi conflict de interese. Arsene a primit banii într-un restaurant din Bucureşti.

Înţelegerea dintre cei doi nu a fost respectată, astfel încât Gheorghe Ştefan şi-a cerut banii înapoi, însă nu i-a primit, astfel încât el l-a denunţat pe Arsene la DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.