Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum îi ia un deputat PNL apărea lui Cîțu: 'Da, Florin este om. Oamenii greşesc. Nu aşa se câştigă alegerile interne din PNL'

cristian bacanu

Deputatul PNL Cristian Băcanu, fost secretar de stat, spune că premierul este „un politician cinstit”, după ce acesta a recunoscut că a stat două zile în arest după ce a fost prins băut la volan în SUA.

„Atacarea premierului pentru o greşeală de acum 20 de ani (pentru care omul a plătit) mi se pare o eroare. Nu aşa se câştigă alegerile interne din PNL şi, ceea ce s-a întâmplat în tinerețea Premierului în SUA nu are nicio importanță pentru felul în care este condus Guvernul sau pentru viitorul PNL.

Da, Florin este om. Oamenii greşesc, mai ales când sunt tineri. Vă spun sincer că Florin este un om bun şi un profesionist în care eu am deplină încredere; a dovedit-o pe deplin în ultimii ani. Mai important, Florin este un politician cinstit. Până la urmă, o greşeală de acum 20 de ani (pentru care a fost plătită o amendă) nu schimbă nimic în scena politică de azi”, a scris Băcanu pe Facebook.

Ludovic Orban a negat miercuri orice implicare în dezvăluirea despre Florin Cîțu, în timp ce un deputat PNL spune că informația a plecat din interiorul PNL, din echipa lui Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.