Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum poate Adrian Țuțuianu să revină în PSD

Facebook
tutuianu-adrian

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a explicat joi seară, într-o conferință de presă în Târgoviște, că este posibilă revenirea în partid a fostului vicepreședinte Adrian Țuțuianu doar dacă îl reprimește organizația în care a fost înscris.

Țuțuianu a fost exclus din PSD în 2018, după ce au apărut în spațiul public critici pe care acesta le-a formulat la adresa partidului. Fostul vicepreședinte PSD a mers apoi în partidul Pro România, fondat de Victor Ponta, la rândul său exclus din PSD. Recent, Țuțuianu a fost numit în Guvern secretar general adjunct la SGG.

„Hai sa spunem adevarul. Dl Tutuianu a fost exclus din PSD, la fel ca dl Neacsu, eu nu am votat niciodata excluderea unui coleg din partid. N-am auzit pe nimeni sa spuna ceva de profesionalismul dlui Tutuianu. Daca a fost exclus din partid si nu mai are drept la munca, spuneti-mi, ca trecem in statut. Despre revenirea in PSD, dansul poate sa revina in PSD doar la organizatia din Dambovita, dar acest lucru nu-l decid eu, ci colegii mei (din organizatia judeteana). Dar nu pot sa-i interzic unui om exclus din PSD dreptul la munca, pentru ca nu o sa fac asta. Nu-mi aduc aminte profesional ca cineva sa fi spus ceva negativ despre dl Tutuianu”, a declarat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.