Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum răspunde Viorel Cataramă probelor că a fost informator al Securității: 'Pot fi niște rapoarte de serviciu'

arhiva personala
Viorel Catarama

Candidatul partidului Dreapta Liberală la prezidențiale, Viorel Cataramă, a răspuns, în direct la B1 TV, probelor că a fost informator al Securității.

Citește și: Schimbă liniile! După ce și-a instalat ‘Guvernul meu’, Klaus Iohannis îl ‘elimină’ pe dușmanul lui Liviu Dragnea

"Este o hârtie care m-a bucurat foarte mult. Cine are interesul să lanseze știri false? Asta înseamnă că am ajuns să contez, să se teamă de mine. Acele hârtii sunt falsuri. Am lucrat în comerțul exterior. Pot fi niște rapoarte se de serviciu, pe care le-am semnat cu numele real. Acestea se depuneau la secretariat, nu știu unde ajungeau.

Aceste atacuri fâsâite arată că Dreapta Liberală începe să conteze", a declarat Viorel Cataramă.

„În baza Notei de Constatare nr. DI/I/1583 in 15.10.2019, întocmită de Direcția de Specialitate din cadrul CNSAS, în care se regăsesc următoarele elemente: domnul Cataramă Viorel figurează în dosarul fond informativ nr. I 542786 (cotă CNSAS), titlular VRHP Domnia sa, economist la Întreprinderea de Comerț exterior „Tehnoforestexport”, ulterior (din ianuarie 1987) reprezentant în România, prin intermediul Oficiului „Argus”, al firmei olandeze „Belco” – partener comercial al ICE „Tehnoforestexport”, figurează în dosar cu numele real, precum şi în calitate de candidat la recrutare, în atenţia unităţii centrale a Securităţii cu atribuţii pe linia întreprinderilor de comerţ exterior.

În dosarul I542786 (cotă CNSAS) titlular VRHP, s-au identificat documente în care i-a fost atribuit de către ofiţerii de Securitate numele conspirativ „VIOREL”, cât şi documente olografe, semnate de căre domnul Cataramă Viorel atât cu numele real, cât şi cu numele conspirative „W” şi „Voicu”, se arată într-o adeverință publicată de CNSAS.

Citește și: Noul ministru al Muncii, anunț devastator pentru milioane de oameni: ‘Sunt îngrijorată’

Potrivit aceluiași document, Direcția de Specialitate a identificat mai multe informații pe care Viorel Cataramă le-a transmis Securității, între care se regăsește o notă din 12.09.1985, olografă, semnată cu numele real.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.