Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum s-a aflat că educatoarea din Suceava viola fetițe la 52 de ani

educatoare

Scene greu de imaginat au avut loc într-o grădiniță din România! Și nu o dată, ci de mai multe ori. Maria Podolac, o educatoare de 52 de ani, a fost arestată pentru 30 de zile pentru că a violat câteva fetițe de grădiniță, în județul Suceava.

Cazul nu ar fi fost depistat prea curând dacă una dintre fetițe nu s-ar fi plâns părinților că are coșmaruri. Părinții au întrebat-o ce visează, iar fetița le-a spus că educatoarea de la Grădinița cu Program Normal din Bosanci i-ar fi băgat degetul în vagin, faptă care s-a repetat de mai multe ori, în timp ce mergea la baie.

Ulterior, și sora fetiței, care urmează cursurile aceleiași grădinițe, le-a spus părinților că educatoarea i-a făcut la fel și ei. Examenul medico-legal la care au fost supuse fetele de 3 și 7 ani au arătat că agresiunea sexuală se confirmă, scrie presa locală. La scurt timp, a apărut și o a treia fetiță care ar fi fost abuzată, la rândul ei, de educatoarea în vârstă de 52 de ani.

Însă, ceea ce este șocant și revoltător este că părinții celor două fetițe violate nu s-au dus să depună plângere la poliție și au decis să se răzbune. Tatăl copilelor a incendiat automobilul violatoarei, iar aceasta a sesizat poliția. Polițiștii au identificat făptașul, iar acesta a mărturisit care a fost motivul faptei sale.

Pentru ca totul să depășească orice imaginație, aproape toți părinții de la grădinița din Bosanci o susțin pe educatoarea arestată pentru viol, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Oamenii s-au adunat luni în fața unității, cu pancarte pe care au scris că susțin nevinovăția educatoarei și au doar cuvinte de laudă la adresa acesteia.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că este incalificabil gestul educatoarei din judeţul Suceava, arestată sub suspiciunea că ar fi agresat sexual cel puţin trei minore. Cîmpeanu afirmă că, dacă acuzaţiile se confirmă, femeia trebuie supusă unui examen psihiatric, pe lângă faptul că trebuie să răspundă penal.

”Dacă se confirmă aceste lucruri, şi am înţeles că există elemente rezonabile spre confirmare, cu siguranţă trebuie un consult psihiatric, dincolo de aplicarea legii penale. Dacă se confirmă. Până acum am înţeles că sunt suspiciuni rezonabile pe baza cărora a fost arestată preventiv”, a declarat, luni seară, la Digi 24, Sorin Cîmpeanu, referindu-se la cazul educatoarei din judeţul Suceava acuzată de agresarea sexuală a trei minore.

Ministrul afirmă că ”este absolut incalificabil, nu numai pentru un cadru didactic, pentru orice adult, cu atât mai mult pentru un cadru didactic”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.