Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum s-a răzbunat fosta iubită pe un milionar român! I-a trimis 'garda' pe cap: Te iubesc până când fiscul ne va despărți!

Foto antena3.ro
Calin Donca

Cum s-a răzbunat fosta iubită pe un milionar român! I-a trimis 'garda' pe cap: Te iubesc până când fiscul ne va despărți!

Unul dintre cei mai tineri milionari din România, Călin Donca, a povestit cum o fostă iubită i-a provocat primul faliment, după ce aceasta i-ar fi trimis pe cap garda financiară.

„Înainte de soția mea, eu am avut o iubită timp de 2 ani. Și iubita respectivă avea pe cineva foarte sus-pus, într-o instituție care controlează alte instituții și ea mi-a trimis. Când ne-am despărțit, ne-am certat și ea mi-a cerut o mașină. Și pentru că nu i-am dat din trei mașini câte aveam și ei una, a zis că-mi trimite greutăți.”, a povestit Călin Donca la Antena 3 CNN.

Antreprenorul susține că inspectorii fiscali nu au putut să înțeleagă care era activitatea companiei sale de la acea vreme, care oferea cursuri de dezvoltare personală în România. Se întâmpla în 2009, când la doar 24 de ani, Călin Donca era amenințat cu închisoarea.

„Din 10 antreprenori, 9 s-ar fi oprit acolo. Pentru că și eu m-am oprit. Îmi amintesc seara când mă întorceam acasă, după ce dădeam declarații, ziceam că vreau să fiu angajat, nu vreau să fiu miliardar... Am renunțat temporar. Mergeam acasă și mă jucam Starcraft, un joc video de strategie, ca să-mi ia mintea, să nu mă mai gândesc.”, își amintește antreprenorul Călin Donca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.