Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum să obții diplome pe bandă rulantă. Cazul Florentin Pandele

18_Pandele_RZV

18_Pandele_RZVFlorentin Pandele este primarul orașului Voluntari din anul 2000, la acea dată având statutul de simplă comună. Prieten bun cu președintele UNPR Gabriel Oprea, Florentin Pandele a făcut de-a lungul timpului schimb de hobby-uri cu acesta. Și cum generalul interesului național a pus mare preț pe educație, același crez și l-a însușit și Pandele. Ce mai contează unde îți faci studiile, cum și în ce fel, dacă la finalul zilei ai o diplomă pe care să ți-o agăți pe perete?

Primarul în funcție din Voluntari a reușit de-a lungul timpului să colecționeze diverse diplome și titluri, de nu-ți mai ajunge un perete să le etalezi! De la comandant de cursă lungă la absolvent de Drept, absolvent al Colegiului Național de Apărare, master în Securitate și Apărare Națională și vreo două titluri de doctor, toate acestea par reușitele unei familii în două generații. Începând cu diploma în Drept, toate titlurile în educație și le-a însușit din postura de primar al Voluntariului, dovadă că nimic nu îți ocupă prea mult timp atunci când e vorba despre cultivarea educației personale, nici măcar administrarea unui oraș.

  1. Florentin Pandele a devenit absolvent al facultății de Drept, la fel de drept fiind și faptul că vorbim despre Universitatea Bioterra, recunoscută pentru „strictețea” acordării diplomelor. Primarul avea să afle că s-a grăbit un pic cu înscrierea la această facultate, deoarece, conform Mediafax, aceasta a fost acreditată de CNEAA abia din anul 2005.
  2. O nouă absolvire! De această dată, a Colegiului Național de Apărare. Pentru că există mitul că nu poți face parte din elita țării dacă nu ai absolvit acest Colegiu și cum altfel poți fi un politician credibil când îți manifești dragostea de țară, dacă nu ai absolvit niște studii de apărare?!?
  3. Începând cu acest an, Florentin Pandele devine absolvent de Masterat. Își păstrează linia de „interes național” cu specializarea în Securitate și Apărare Națională.
  4. Și pentru că timpul îi permite, Voluntariul fiind un oraș lipsit de viață, care nu se extinde, fără proiecte importante în derulare, în acest an Florentin Pandele devine doctor la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. Și în ce domeniu dacă nu Ordine Publică și Siguranță Națională? Folosindu-se de cunoștințele dobândite în marină, tema lucrării este „Coordonate juridice și strategii privind navigația maritimă”.
  5. Un nou an, o nouă diplomă. Pentru că din ce în ce mai mulți oameni își obțin un doctorat, Pandele și l-a luat pe al doilea. De această dată, în Științe Militare, la  Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”, cu teza „România şi noile provocări generate de integrarea europeană”.

Cu două doctorate în doi ani, din postura de primar al Voluntariului, începi să te gândești că ocupația de edil poate fi mai mult un hobby pentru timpul liber, câtă vreme obținerea unui doctorat știm cu toții că presupune un drum lung și anevoios, nevoie mare! Florentin Pandele este exemplul perfect de multitasking, de persoană care nu-și lasă locul de muncă să stea în fața educației proprii. Iar în timp ce mulți se opintesc câte 3-4 ani pentru un doctorat, primarul Pandele ne demonstrează că se poate să obții doua în doi ani. Ori asta, ori ziua nu are 24 de ore pentru toată lumea, ci are atât de mult cât vrei tu să aibă.

Sursa Foto: evz.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.