Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cuplu de constănțeni arestat după primirea unui colet primit din Portugalia

O parte din redactia unui saptamanal din Buzau, retinuta pentru santaj

Un bărbat şi soţia sa, din judeţul Constanţa, au fost arestaţi preventiv după ce au fost prinşi în flagrant de procurorii DIICOT şi poliţişti după ce au ridicat de la o firmă de curierat un colet care conţinea 7,6 kilograme de cannabis. Drogurile proveneau din Portugalia, potrivit news.ro.

Două persoane au fost reţinute, vineri, pentru 24 de ore, de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Constanţa, pentru trafic de droguri de risc.

Potrivit DIICOT, în 11 ianuarie organele de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa s-au sesizat din oficiu, în baza informaţiilor transmise de către autorităţile din Portugalia, despre faptul că o femeie domiciliată în judeţul Constanţa urmează să primească un colet, existând suspiciuni că în interiorul acestuia se află droguri de risc şi de mare risc.

Din investigaţii a rezultat că respectivul colet a plecat din Portugalia, având ca ţară de tranzit Spania, către România prin intermediul unei firme de curierat.

Citește și: Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

Astfel, în 16 ianuarie procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa, împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, au prins în flagrant cele două persoane, după ce au ridicat coletul, care conţinea cantitatea de 7,6 kilograme de cannabis, de la respectiva firmă de curierat.

La aceeaşi dată, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Constanţa au făcut 6 percheziţii domiciliare, unde au identificat: 3 laptopuri, o tabletă, 13 telefoane mobile, 16 cartele SIM, 3 stick-uri USB şi mai multe înscrisuri cu valoare probatorie.

Vineri, cei doi - un bărbat de 46 de ani şi soţia acestuia, de 42 de ani - au fost reţinuţi, iar ulterior Tribunalul Constanţa a dispus arestarea preventivă a celor doi.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.