Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cuplu' de origine română condamnat in Spania!

cugetliber.ro
inchisoare
Cuplul de origine română Salvator EB și Florentina S. vor fi condamnați la doi și un an de închisoare, respectiv, pentru o infracțiune de fraudă împotriva securității sociale pe parcursul anului 2012 și 2013, perioadă în care au creat prejudicii diferitelor companii agricole în fruntea căreia a pus oameni autonomi și a reușit să înșele trezoreria mai mult de 81.000 de euro.
Deși procesul este programat pentru această marți, 19 iunie, în secția a patra a ședinței de la Valladolid, unde procurorul intenționa inițial să solicite o pedeapsă de patru ani pentru bărbat și aproape doi ani pentru soție, împreună cu amenzi de 325.000, respectiv 81.000 de euro, inculpații și urmărirea publică au convenit deja sancțiunile pentru fiecare dintre aceștia, potrivit unor surse legale raportate la Europa Press.
Astfel, în cadrul apariției față în față, care va avea loc marți, Salvator își va asuma o pedeapsă de doi ani, o amendă de 165.000 de euro și pierderea dreptului de a primi subvenții timp de patru ani, în timp ce femeia, pentru aceeași infracțiune de fraudă la adresa Securitatea socială va fi condamnată la un an, la plata a 81.131 euro și la pierderea dreptului la subvenții timp de doi ani.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.