Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Curiozitate despre insula unde îşi petreceau Ghiţă şi Coldea vacanţele de lux

Conducerea SRI a confirmat în faţa Comisiei de control din Parlament faptul că Sebastian Ghiţă şi familia lui Florian Coldea îşi petreceau vancaţele împreună. Una dintre aceste vacanţe a avut loc în insula Seychelles, o insulă care are cel mai mare număr de puşcăriaşi din lume.

Citeşte şi: Sebastian Ghiță ar fi fost GĂSIT/ VIDEO

Citeşte şi: Dezvăluiri care CUTREMURĂ SRI: Udrea, Ghiţă, Ponta şi Adamescu sunt implicaţi

Conform celor de la prisonstudies.org, insula Seychelles are 799 de deţinuţi, în condiţiile în care întreaga populaţie a insulei este de 100.000 de oameni.

Vezi AICI raportul.

Preşedintele Comisiei de Control a SRI, Adrian Ţuţuianu, a confirmat că ancheta internă a SRI, familia Coldea a recunoscut că îşi petrecea vacanţele alături de familia lui Sebastian Ghiţă.

"Sunt confirmate de raportul comisiei de control (din cadrul SRI- n.r.) faptul că au fost prezenţi în insulele Seychelles (Florian Coldea şi Sebastian Ghiţă - n.r.), este confirmată prezenţa împreună în Italia, la Toscana, de asemenea este confirmată prezenţa doamnei Coldea împreună cu doamna Ghiţă la Paris, la Disneyland. Din informaţiile date de comisia de control rezultă că familia Coldea a prezentat documente justificative cu privire la suportarea de către dânşii a cheltuielilor ocazionate de aceste deplasări, respectiv au prezentat facturi şi chitanţe. Sigur că mă veţi întreba sunt sau nu reale. Nu am putut astăzi să clarificăm dacă ele sunt reale şi mă şi gândesc dacă Comisia de control a SRI poate cere mai multe, de exemplu ANAF să verifice realitatea acestor documente. Ancheta ne-a comunicat că nu sunt indicii că ar fi documente false. Vom analiza toate datele şi informaţiile care ne-au fost comunicate astăzi şi vom decide dacă continuăm şi pe ce continuăm şi dacă invităm la comisie şi alte persoane decât cele care au fost invitate astăzi aici, sau care au fost chemate la comisia internă de la SRI", a spus Ţuţuianu la Palatul Parlamentului după audierea directorului SRI la Comisia de control SRI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.