Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cursa Tour de l'Avenir va debuta vineri la Charleville-Mezieres, la un an după ce a fost anulată din cauza Covid-19

backtoromania.com
bicicleta ciclism biciclist

Cea de-a 57-a ediţie a cursei cicliste pe etape Tour de l'Avenir, rezervată celor mai talentaţi rutieri sub 23 de ani, va debuta vineri la Charleville-Mezieres, după ce anul trecut a fost suprimată din calendar, din cauza Covid-19, informează AFP.

Spaniolul Juan Ayuso (18 ani), prezentat drept steaua în devenire a ciclistului mondial, va fi principala atracţie a competiţiei din Franţa. Originar din Barcelona, Ayuso se află sub contract cu echipa UAE Emirates până în 2025. El va încerca să-şi treacă numele în palmaresul Tour de l'Avenir, alături de cele ale coechipierului său sloven Tadej Pogacar şi columbianului Egan Bernal (Ineos), câştigători ediţiilor din 2018, respectiv 2017, potrivit agerpres.ro.

Alături de Ayuso, printre cei 174 de rutieri înscrişi la start de mai află compatriotul său Carlos Rodriguez, profesionist la Ineos, şi italianul Filippo Zana, învingător recent în Sazka Tour, sub culorile formaţiei Bardiani.

Cea de-a 56-a ediţie a Tour de l'Avenir, desfăşurată în 2019, s-a încheiat cu victoria norvegianului Tobias Foss, care s-a clasat pe locul al nouălea în ultimul Tur al Italiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.