Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cursuri suspendate la şase unităţi de învăţământ din județul Sibiu din cauza COVID-19

Facebook
covid 19 coronavirus

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis marţi, suspendarea cursurilor la şase unităţi de învăţământ din municipiile Sibiu şi Mediaş, informează un comunicat de presă al Prefecturii.

"Astăzi, 22 septembrie a.c. a avut loc şedinţa Extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în cadrul căreia s-au adoptat Hotărârea 46/2020 cu privire la suspendarea unor formaţiuni de cursuri sau suspendarea cursurilor la nivelul întregii unităţi de învăţământ şi Hotărârea 47/2020 privind modalităţile de comunicare a evoluţiei COVID-19 în unităţile de învăţământ. Conform Hotărârii 46/2020 a CJSU Sibiu s-a aprobat suspendarea cursurilor după cum urmează în următoarele unităţi de învăţământ: Grădiniţa cu Program Prelungit 'Elefănţelul Curios' Sibiu - grupa mijlocie, secţia română; Colegiul Agricol 'D.P. Barcianu' Sibiu - clasa a XII-a C; Colegiul Naţional 'O. Goga' Sibiu - clasa a IX-a E; Liceul Teoretic 'Şt. L. Roth' Mediaş - clasa a XI-a C, secţia germană; Şcoala Gimnazială nr. 10 Sibiu - toate formaţiunile de studiu din unitatea de învăţământ; Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă nr. 2 Sibiu - toate formaţiunile de studiu din unitatea de învăţământ", se precizează în comunicatul Prefecturii Sibiu, potrivit agerpres.ro.

Vezi și: Paradoxul din România care cu greu poate fi explicat: Avem mai mulți tineri decât vârstnici, dar pensionarii îi depăşesc pe salariaţi

Potrivit sursei citate, în judeţul Sibiu sunt active 359 de cazuri confirmate pozitiv în urma testării SARS-CoV-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.