Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cursuri suspendate la trei clase de la o şcoală din județul Harghita, după ce un profesor a fost depistat cu COVID-19

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală sala de clasa

Cursurile la trei clase de la Şcoala Gimnazială "Marton Ferencz" din satul Bancu, comuna Ciucsângeorgiu, au fost suspendate, iar activitatea s-a mutat în mediul online, după ce un profesor a fost confirmat cu COVID-19.

Purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului, Adrian Pănescu, a declarat presei că au fost suspendate cursurile la clasele a V-a, a VI-a şi a VII-a, la care profesorul respectiv a avut ore, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan prevestește o victorie istorică! Va fi dezastru pentru PSD! ‘Pentru prima dată, vom elibera România de sub jugul roșu’

Potrivit sursei citate, cadrul didactic a spus că în timpul orelor s-a respectat distanţarea fizică şi s-a purtat mască de protecţie.

În data de 24 septembrie are loc dezinfecţia spaţiilor din şcoală.

Citește și: Orașul penalilor (II). Canidatul PNL-USR a turnat la Securitate, iar cel al PSD a făcut pușcărie pe vremea lui Ceaușescu

De asemenea, în unitatea de învăţământ respectivă va funcţiona o secţie de votare, motiv pentru care cursurile se vor ţine online, urmând să se facă din nou dezinfecţie în zilele de 28 şi 29 septembrie.

Potrivit informaţiilor furnizate de Instituţia Prefectului, în ultimele 24 de ore, în Harghita au fost confirmate zece noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând la 911.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.