Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cursurile cu prezență fizică, suspendate în 40 de unităţi de învăţământ din judeţul Olt

Inquam Photos / Octav Ganea
copii scoala

Cursurile se vor desfăşura online în 40 de unităţi de învăţământ din judeţul Olt, începând de marţi, după ce Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) a aprobat propunerile înaintate în acest sens de consiliile de administraţie ale şcolilor.

CJSU Olt a aprobat luni noile scenarii de desfăşurare a cursurilor în şcolile din judeţ, după ce în ultimele zile a crescut continuu incidenţa infectărilor în mai multe localităţi, în special în municipiile Slatina (11,65) şi Caracal (8,41), dar şi în comunele limitrofe municipiului reşedinţă de judeţ, iar consiliile de administraţie ale unor unităţi de învăţământ au solicitat trecerea activităţilor în sistem online din cauza infectărilor în rândul elevilor şi personalului, potrivit agerpres.ro.

Vor desfăşura cursuri online, începând de marţi, Colegiul Naţional "Ion Minulescu" Slatina, Colegiul Naţional "Radu Greceanu" Slatina, Liceul Tehnologic "Alexe Marin" Slatina, Şcoala Postliceală Sanitară Cristiana Slatina, trei şcoli gimnaziale şi trei licee din Caracal, trei unităţi şcolare din Balş, precum şi unităţi de învăţământ din comunele Vădăstriţa, Traian, Găvăneşti, Slătioara, Pleşoiu, Milcov, Brebeni.

Celelalte 367 de unităţi de învăţământ din judeţul Olt vor continua activitatea cu prezenţa fizică la şcoală a elevilor şi cadrelor didactice.

CJSU Olt a mai aprobat luni şi introducerea unor restricţii privind circulaţia persoanelor pe timp de noapte şi programul de funcţionare al agenţilor economici din domeniile comerţ şi prestări servicii în oraşul Balş (incidenţă de 8,25 la mia de locuitori). Asemenea restricţii sunt deja în vigoare în municipiile Slatina şi Caracal, în oraşul Corabia şi în mai multe comune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.