Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cursurile şcolare din Ialomiţa au fost suspendate timp de două zile în toate unităţile de învăţământ

alerta

Cursurile şcolare de la toate unităţile de învăţământ din judeţul Ialomiţa se suspendă marţi şi miercuri, au anunţat luni seara reprezentanţii ISU Ialomiţa. Purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, slt. Lăcrămioara Chirea, a declarat pentru Agerpres că "decizia a fost luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa după consultarea cu directorii unităţilor şcolare".

"Având în vedere condiţiile meteorologice extreme de pe raza judeţului Ialomiţa, cursurile şcolare vor fi suspendate marţi şi miercuri", a precizat sursa citată.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Ialomiţa hotărâse luni după-amiază că activitatea din unităţile de învăţământ din judeţ se va desfăşura marţi după programul normal. "În urma şedinţei Comandamentului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă din data de 26 februarie şi a evoluţiei fenomenelor meteorologice, s-a hotărât pentru ziua de marţi, 27 februarie a.c., ca activitatea instructiv-educativă în unităţile de învăţământ din judeţul Ialomiţa să se desfăşoare după programul normal", declarase inspectorul general al IŞJ Ialomiţa, prof. Rodica Luminiţa Barcari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.