Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Custodele Coroanei a acordat certificate de Furnizor Regal mai multor companii

click.ro
Margareta si Radu Duda

Custodele Coroanei Române, Margareta, a acordat luni, într-o ceremonie care a avut loc în grădina Palatului Elisabeta, certificate de Furnizor Regal mai multor companii.

Calitatea de furnizor este conferită persoanelor sau companiilor comerciale care au asigurat livrarea de bunuri sau servicii către Casa Regală timp de cel puţin un an.

Această calitate nu este un titlu sau o distincţie, ci o recunoaştere a calităţii de persoană sau companie comercială de la care Casa Regală a solicitat bunuri sau servicii. În consecinţă, calitatea de furnizor nu implică aspecte juridice, politice sau comerciale şi nu este expresia unui parteneriat, ci o diplomă care recunoaşte că serviciile sau produsele persoanei sau companiei comerciale au fost solicitate şi apreciate de Casa Regală. Calitatea de furnizor se oferă pe o perioadă de trei ani, după care poate fi luată în discuţie prelungirea ei, pentru o nouă perioadă de trei ani, informează Agerpres.

Alina Neacşa a primit statutul de furnizor al Casei Regale pentru "eleganţa şi calitatea aranjamentelor florale" create de aceasta, care au înfrumuseţat adesea reşedinţele din Bucureşti sau de la Săvârşin.

Şi Euro Garden a primit acest statut, compania producând în pepiniera proprie din localitatea Moara Domnească sute de soiuri şi varietăţi de arbori şi arbuşti ornamentali, liane, plante perene, pomi şi arbuşti fructiferi adaptaţi la condiţiile din ţara noastră. Potrivit lui Radu Ghină, consilier al Casei Majestăţii Sale, începând din 2015 această companie şi-a asumat şi consultanţa în vederea reamenajării parcului de pe domeniul regal Săvârşin.

Furnizor Regal au devenit şi Microgreens România, producător de microplante şi specialităţi culinare fresh, Business Brainz - o companie românească abilitată de Ministerul Muncii din 2013 să desfăşoare activitatea de serviciu extern SSM şi PSI, precum şi grupul de firme Toneli.

De asemenea, Custodele Coroanei a prelungit statutului de furnizor al Casei Regale pentru mai multe companii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.