Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR în box: Wladimir Klitschko a fost bătut de Tyson Fury și a pierdut 4 centuri mondiale

Cutremur în boxul mondial! Neînvins de 11 ani și 7 luni, Wladimir Klitschko a fost bătut de Tyson Fury. E o decizie a arbitrilor care a șocat pe toată lumea. Britanicul Tyson Fury e noul campion mondial al greilor, după ce l-a învins la puncte pe Klitschko. A fost 115-112, 115-112, 116-111 pentru britanic, care a fost și penalizat cu un punct, în runda 11. Meciul s-a disputat la Dusseldorf, în Germania.

Klitschko și-a pus în joc toate cele 4 centuri pe care le deținea - IBF, WBO, WBA și IBO. Ucraineanul avea un record de 64 de victorii - dintre care 53 obținute înainte de limită - și doar 3 înfrângeri.

Și palmaresul englezului era unul impresionant- Fury a câștigat toate cele 24 de meciuri disputate la profesioniști, 18 dintre ele prin KO.

Ultimul său adversar a fost românul Cristian Ciocan, pe care l-a învins prin KO tehnic, în runda a 8-a a meciului de pe 28 februarie 2015, care a contat pentru titlul mondial WBO International la categoria grea și care a desemnat challenger-ul oficial pentru centura WBO, deținută de Klitschko. Ucraineanul a ales, însă, să își pună în joc și celelalte titluri.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.