Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR în justiția din România: Daniel Morar, `în cărți pentru a prelua șefia DNA`

Daniel Morar

O dezvaluire facuta de Catalin Tache cutremura justitia din Romania. Potrivit acestuia, o parte insemnata a noii Puteri nu se poate lepada de obsesia de a o debarca pe Laura Codruta Kovesi din fruntea Directiei Nationale Anticoruptie, cu orice pret. Iar imaginatia celor care se afla in spatele acestui plan s-a infierbantat atat de mult, incat acestia, dupa  cum se vorbeste deja in sistem, nu doar ca ar fi si gasit „inlocuitorul perfect”, dar chiar duc negocieri intense pentru a asigura unanimitatea clasei politice in vederea ipoteticei inlocuiri, cerand sprijin atat din partea actualei coalitii guvernamentale, dar si a UDMR-ului, vechiului PNL sau fostului PDL.

Sorin Grindeanu ia în serios AVERTISMENTUL Comisiei Europene. Discuții cruciale la Palatul Victoria

Iar alesul este nimeni altul decat Daniel Morar, cel care, dupa opt ani petrecuti in fruntea DNA, timp in care a beneficiat de doua prelungiri a mandatului de procuror sef a fost numit de catre fostul presedinte drept judecator la Curtea Constitutionala. Acum insa, iata ca roata istoriei s-a intors si Daniel Morar este vazut din nou, de catre o buna parte a clasei politice, drept „salvatorul” luptei anticoruptie.

Potrivit informatiile intrate in posesia National, la sfarsitul anului trecut, pe cand procurorii Laurei Codruta Kovesi incepusera sa semene panica printre influentii lideri ai partidului, fie provenind ei din vechiul PNL sau fostul PDL, acestia ar fi luat preluat din mers ideea lansata de Basescu, privind „reincalzirea” lui Daniel Morar pentru preluarea sefiei DNA, „atunci cand se va putea”. Si, culmea, la aceeasi concluzie pare sa fi ajuns acum si partea „reformatoare” din conducerea PSD, care tocmai ce si-a facut mana in acest sens, dupa incheierea cu succes a experimentului „tehnocratului de dreapta” Tudorel Toader, ajuns ministru al Justitiei intr-un guvern de stanga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.