Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMURĂTOR Încă două campioane olimpice la gimnastică spun că au fost VIOLATE de medicul lotului național al SUA - VIDEO

Sportivele Kyla Ross şi Madison Kocian, campioane olimpice la gimnastică, au declarat, joi, că se numără printre victimele agresiunilor sexuale ale lui Larry Nassar, informează L’Equipe.

Kyla Ross, câştigătoare a titlului olimpic pe echipe, cu SUA, în 2012, şi Madison Kocian, campioană olimpică tot pe echipe, în 2016, au spus într-un interviu pentru CBS că au fost agresate sexual de fostul medic al echipei Statelor Unite.

Citește și: Sorina Matei s-a dezlănțuit-mesaj fără precedent pentru șeful SRI

Kocian a afirmat că exista „o cultură a tăcerii” în cadrul federaţiei americane cu privire la acest subiect, scrie news.ro.

Nassar ispăşeşte în prezent trei pedepse cu închisoarea (cea mai lungă posibil de până la 175 de ani) pentru agresiuni sexuale asupra a aproape 250 de fete, între care s-au numărat şi mai multe campioane olimpice.

Citește și: Fiica Anamariei Prodan- vacanță de lux alături de iubit! Cât a cheltuit aceasta

Şi colegele lui Ross din echipa câştigătoare a medaliei de aur la Londra, în 2012, McKayla Maroney, Gabrielle Douglas, Jordyn Wieber şi Alexandra Raisman l-au denunţat pe Nassar, spunând că le-a agresat sexual.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.