Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMURĂTOR O femeie a fost găsită moartă, în casă: Fiica ei, de doar 3 ani, plângea lângă ea, de 3 zile

breaking news

Polițiștii din Constanța au deschis o anchetă după ce, miercuri seară, o femeie în vârstă de 43 de ani a fost găsită moartă, în apartamentul ei din Năvodari. În locuință a fost găsită și fetița acesteia, în vârstă de trei ani, copila fiind într-o stare bună de sănătate,potrivit mediafax.

Vecinii le-au povestit polițiștilor că femeia, care nu avea un loc de muncă, locuia împreună cu fetița ei, în vârstă de trei ani, în timp ce concubinul ei, împreună cu fiul cel mare, sunt plecați la muncă în străinătate.

Ei le-au declarat oamenilor legii că nu au mai văzut-o pe femeie de câteva zile, dar în tot acest timp au auzit fetiță plângând.

Miercuri seară, vecinii au cerut ajutor la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de pompieri, militarii intrând în apartament pe un geam lăsat deschis.

Ei au găsit-o pe femeie, decedată, în baie.

De asemenea, în apartament era și fetița de trei ani, cadrele medicale de la Ambulanță precizând că aceasta este într-o stare bună.

Cadrele medicale au rămas cu fetița până când în zonă a ajuns și un reprezentant de la Protecția Copilului din Constanța.

Potrivit polițiștilor constănțeni, cadavrul nu prezint urme aparente de violență, fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. Medicii legiști urmează să stabilească dacă moartea a fost naturală sau una violentă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.