Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cyber ​​Monday, pe cale să aducă un record de vânzări online de până la 12,7 miliarde de dolari depășind valorile Black Friday

laptopuriieftine.org
cumparaturi online

Cyber ​​Monday este pe cale să aducă un record de vânzări online de până la 12,7 miliarde de dolari, conform ultimelor estimări din industrie, depășind valoril digitale de Black Friday, relatează Reuters, potrivit Mediafax.

Cumpărătorii au beneficiat de două luni de oferte de la comercianții cu amănuntul care doresc să recupereze vânzările pierdute din cauza închiderii mall-urilor și magazinelor, în timp ce Amazon.com și-a împins evenimentul promoțional anual de vară în octombrie, creând un sezon mai lung ca niciodată.

Estimările din Adobe Analytics au arătat că în acest an promoțiile din weekendul de Ziua Recunoștinței ar putea genera cele mai importante vânzări online din istorie, cu cheltuieli cuprinse între 10,8 și 12,7 miliarde de dolari.

Avocatul lui Bodi:'Unul dintre ceasurile ridicate la percheziția DIICOT, în valoare de 50.000 de euro, nu este al lui! E al unui asociat ce nu e prins în dosar'

"Vedem o creștere puternică, pe măsură ce consumatorii continuă să își mute cumpărăturile din offline în online în acest an", a spus Taylor Schreiner, directorul Adobe Digital Insights.

„Consolele noi, telefoanele, dispozitivele inteligente și televizoarele, care sunt achiziții tradiționale de Black Friday, împart anul acesta spațiu în coșul de cumpărături online cu achiziții neortodoxe de Black Friday, cum ar fi alimente, haine și alcool, care anterior ar fi fost achiziționate în magazine.”

Walmart, Target Corp sau Best Buy și-au mutat promoțiile în online pentru a concura cu Amazon, dublându-și și investițiile în finalizarea comenzilor online.

Evenimentul de cumpărături Black Friday, de la finele săptămânii trecute, care a înregistrat vânzări online record de aproximativ 9 miliarde de dolari, a văzut un număr mai redus de cumpărători în magazine. Consumatorii au căutat oferte pentru cadouri dar și bunuri de consum, inclusiv cele mai recente console Xbox și PlayStation, seturi Lego, sau Apple Watches.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.