Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacă e circ, circ să fie: Donald Trump va fi testat medical, în direct, la Fox News

DW
Trump soldati

Preşedintele american în exerciţiu, Donald Trump, urmează să fie supus vineri unei vizite medicale - în direct pe postul Fox News, în cadrul emisiunii Tucker Carlson Tonight -, la o săptămână după ce a fost testat pozitiv cu covid-19, relatează Bloomberg.

Consultaţia urmează să fie realizată de doctorul Marc Siegel de la Universitatea din New York, un consultant medical obişnuit al postului, care a apreciat, între altele, că este ”aproape imposibil” ca un pacient cu vârsta până în 70 de ani să moară de covid-19, scrie news.ro.

Citește și: Raed Arafat, mesaj de ultimă oră prin RO-ALERT! ‘Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol’

Marc Siegel este autorul cărţii ”False Alarm: The Truth about the Epidemic of Fear”, din 2008, în care acuză presa că difuzează frica în pandemiile actuale.

După întoarcerea sa la Casa Albă, orchestrată cu mare pompă pe reţele de socializare, a apărut o întreagă tevatură cu privire la starea fizică a lui Donald Trump.

Citește și: Mâine va fi protest în Capitală: ‘Falimentul bate la ușă! Frica va aduce foamete!’

Medicul său personal a anunţat că îşi poate relua apariţiile publice de sâmbătă, însă un interviu acordat Fox Business pare să-l contrazică.

În acest interviu, realizat telefonic, Trump pare să-şi piardă răsuflarea şi a întâmpinat în mai multe rânduri dificultăţi în a vorbi.

Citește și: Informația momentului! Un nou tratament folosit împotriva Covid-19, în spitalele din România! Face minuni pentru pacienții cu forme severe

Prestaţia sa, considerată ”dezlânată”, îi îngrijorează de asemenea pe observatori, în contextul în care următoarea dezbatere cu Joe Biden, la 15 octombrie, urmează să fie virutală.

Preşedintele democrat al Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, prezintă vineri un proiect de lege în vederea înfiinţării unei Comisii de anchetă cu privire la capacităţile lui Trump de a consuce Statele Unite.

Citește și: Raed Arafat, mesaj de ultimă oră prin RO-ALERT! ‘Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol’

Marc Siegel, care urmează să realizeze vizita medicală vineri, a apreciat la Fox News că ”este prea devreme pentru a stabili starea domnului Trump”. Însă el a subliniat că abnegaţia acestuia de a reveni la muncă cât mai rapid ”inspiră”..

Republicanul Donald Trump, larg devansat de democratul Joe Biden în sondaje cu 25 de zile înainte de alegerile prezidenţiale de la 3 noiembrie, încearcă vineri să-şi reia cu orice preţ campania, la o săptămână după ce a fost spitalizat cu covid-19.

Citește și: Mâine va fi protest în Capitală: ‘Falimentul bate la ușă! Frica va aduce foamete!’

Izolat la Casa Albă după ce a plecat din Spitalul Militar Walter Reed, luni, el urma să participe la un ”miting radiofonic”, aşadar virtual, organizat de către o figură a sferei conservatoare, Rush Limbaugh.

În afară de prima apariţie televizată de vineri seara la emisiunea ”prietenului” său Tucker Carlson, Trump vrea un miting la care să participe personal, sâmbătă, în Florida, iar apoi la alt miting, luni, în Pennsylvania - două state-cheie, în care este necesar să obţină o victorie, ca la victoria sa surpriză din 2016, dacă vrea să obţină un nou mandat de patru ani la Casa Albă.

Citește și: Informația momentului! Un nou tratament folosit împotriva Covid-19, în spitalele din România! Face minuni pentru pacienții cu forme severe

Această multiplicare a adunărilor - cu mai multă sau mai puţină distanţare fizică şi măşti de protecţie în public - este denunţată din toate părţile.

Însă mesajul este clar - după ce a dat pagina bolii sale, al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, în vârstă de 74 de ani, ”este bine” şi urcă din nou în ring.

Citește și: Raed Arafat, mesaj de ultimă oră prin RO-ALERT! ‘Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.