Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș anunță câte semnături a strâns Dan Barna pentru candidatura la prezidențiale. Atac acid la Dăncilă: 'Noi strângem semnăturile pe bune, în stradă'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dan Barna Dacian Cioloș Barna Cioloș

Dacian Cioloș, președintele PLUS, anunță marți, pe Facebook că Dan Barna, candidatul Alianței USR-PLUS la prezidențiale, a strâns 200.000 de semnături. „Așa cum știți, noi strângem semnăturile pe bune, în stradă, cu ajutorul colegilor și al voluntarilor noștri extraordinari”, spune Cioloș, lansând un atac voalat la adresa lui Dăncilă, care a anunțat că PSD a strâns 1.018.000 de semnături pentru candidatura sa la alegerile prezidențiale.

„Am ajuns la 200.000 semnături pentru Dan Barna președinte. Vă mulțumim vouă, tuturor celor care ați semnat! Așa cum știți, noi strângem semnăturile pe bune, în stradă, cu ajutorul colegilor și al voluntarilor noștri extraordinari. Mai sunt câteva zile până la depunerea semnăturilor. Vrem să ajungem la 300.000 ca să fim siguri că autoritățile nu ne invalidează arbitrar semnături, așa cum s-a mai întâmplat în trecut. Intrați pe www.danbarnapresedinte.ro, descărcați formularul, strângeți cât mai multe semnături și trimiteți lista sau aduceți-o până pe la 16 septembrie la una dintre adresele de pe website. Avem nevoie de voi!”, scrie Dacian Cioloș pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.