Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, deranjat de întrebările despre prezidențiale

flux24.ro
iohannis-ciolos

Fostul premier Dacian Cioloș s-a arătat, marți, deranjat de întrebarea unui jurnalist legată de o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale și a spus că e greu de crezut că partidul său nu va avea un competitor pentru Cotroceni.

Chestionat daca a discutat cu Klaus Iohannis despre alegerile prezidentiale si daca a luat o decizie, acesta a raspuns: „Dati-mi mie voie sa anunt ce este de anuntat cand consider eu si cand considera partidul ca e cazul sa o facem. Deocamdata atentia noastra e concentrata pe alegerile europarlamentare, care sunt esentiale, pe asta discutam acum, in rest pot sa va spun ca e greu sa concepem ca partidul sau o alianta din care sa facem parte sa nu aiba un candidat la alegerile prezidentale. Si asta nu este impotriva nimanui, este pentru a sustine un proiect politic. Si cu asta am incheiat legat de alegerile prezidentiale”.

Președintele Klaus Iohannis a comentat, recent, o eventuală intrare în cursa prezidențială a lui Cioloș.

„Cred că este foarte bine să-şi prezinte fiecare oferta electorală. Dacă este bine? Sigur că este bine să avem să avem candidaţi la prezidenţiale, de asta ne-am luptat în Decembrie '89 să avem libertatea şi de a alege, dar şi de a fi aleşi. Pe Dacian Cioloş l-am susţinut şi l-am promovat pentru funcţia de premier. Cred că a făcut o figură bună în timpul acelui mandat”, a spus șeful statului.

Citește și: BREAKING: Reacţia oficială a Comisiei Europene cu privire la Ordonanţa de Urgenţă anunţată de Tudorel Toader

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.